Maria Løkke Rasmussen

Mit navn er Maria Løkke Rasmussen. Jeg grundlagde LEARN|RIGHT i 2016 for at bidrage til at skabe læringsforløb, der styrker deltagernes handlekraft i et demokratisk samfund baseret på menneskerettigheder.

Forud for etableringen af LEARN|RIGHT arbejdede jeg 17 inspirerende år på Institut for Menneskerettigheder som Senior Uddannelsesrådgiver og International Projektleder indenfor kapacitetsopbygning af stat og civilsamfund i Danmark, Europa, Asien, Centralasien og Afrika. Her fortsatte jeg min specialisering fra mine kandidatuddannelse i Voksenuddannelse og International udvikling i individuelle og gruppelæringsprocesser, der skaber sociale forandringer.

Med etableringen af LEARN|RIGHT vil jeg fortsætte det spor og bidrage til udviklingen og implementeringen af en menneskerettighedsbaseret pædagogik. Som selvstændig har jeg samtidig mulighed for selv at vælge mine partnere og projekter til denne rejse og at allokere den tid og opmærksomhed til projekterne, som jeg finder er nødvendig, for at imødekomme de lærendes behov.

Efter behov samarbejder jeg med andre specialister fra mit brede netværk for at løse den enkelte opgave.

Jeg ser frem til at samarbejde med dig og engagere mig i dit læringsprojekt!

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er MLR-underskrift.png
Maria Løkke Rasmussen
Direktør & Seniorrådgiver LEARN|RIGHT