Mit navn er Maria Løkke Rasmussen. Jeg grundlagde LEARN|RIGHT i 2016 ud fra et ønske om at bidrage til udviklingen og implementeringen af en menneskerettighedsbaseret pædagogik, der styrker deltagernes handlekraft i et demokratisk samfund baseret på menneskerettigheder.

Forud for etableringen af LEARN|RIGHT arbejdede jeg 17 inspirerende år på Institut for Menneskerettigheder som Senior Uddannelsesrådgiver og International Projektleder indenfor kapacitetsopbygning af stat og civilsamfund i Danmark, Europa, Asien, Centralasien og Afrika. Her fortsatte jeg min specialisering fra mine MA-studier i Voksenuddannelse og International udvikling i individuelle og gruppelæringsprocesser, der skaber transformation og social forandring.

Med etableringen af LEARN|RIGHT har jeg ønsket at fortsætte denne specialisering og at kunne vælge mine partnere og projekter til denne rejse samt kunne bruge den tid og opmærksomhed på projekterne, som jeg finder nødvendigt, for at imødekomme de lærendes behov.

Jeg samarbejder med andre specialister, som supplerer mine færdigheder, og derudover arbejder jeg efter behov med andre eksterne eksperter fra mit brede netværk.

Jeg ser frem til at samarbejde med dig og engagere mig i dit læringsprojekt!

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er MLR-underskrift.png
Maria Løkke Rasmussen
Direktør & Seniorrådgiver LEARN|RIGHT